Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

GRATIS Tulip Bullet – bij iedere bestelling v.a. €100 ?

5 redenen waarom

Seksspeeltjes verbeteren je seksleven

5 redenen waarom sekstoys ons seksleven verbeteren

Wij zijn seksuele wezens; onze seksualiteit is een onmisbaar onderdeel van ons leven. Je seksuele behoeftes kunnen met de tijd veranderen, dus het blijft spannend om je seksualiteit te ontwikkelen.

Er zijn verschillende factoren die de kwaliteit van onze seksuele relaties kunnen beïnvloeden. Aan de ene kant speelt onze seksuele gezondheid een rol, bijvoorbeeld de sterkte van je bekkenbodem of je vaginale vochtigheid. Aan de andere kant zijn er factoren die verband houden met onze relatie(s), zoals sleur of het gebrek aan passie, welke een invloed kunnen hebben op ons verlangen, opwinding en seksueel genot.

Seksspeeltjes zijn ontworpen om je meer te laten genieten van jouw seksualiteit. Of dit nou alleen is of samen met een partner. In dit blog laten we je 5 redenen zien hoe seksspeeltjes jouw seksleven kunnen verbeteren.

1.    Ze helpen bij het trainen van de bekkenbodem:

De bekkenbodem is een set spieren en ligamenten die tot doel hebben de bekkenorganen op hun plaats te houden (baarmoeder, vagina, blaas …), deze goed te laten werken en stabiliteit te geven aan onze wervelkolom en bekken. Je bekkenbodem kan zwak zijn na een zwangerschap en tijdens de menopauze. Een zwakke bekkenbodem kan seksuele, en gezondheidsproblemen veroorzaken. Dit is te voorkomen door de bekkenbodem regelmatig te trainen met vaginale eitjes of kegelballetjes zoals de NOVA van SVAKOM. NOVA kegelballetjes moeten gedurende enkele minuten per dag in de vagina worden ingebracht; ze verhogen onze vaginale spanningsgraad en maken onze bekkenbodem sterker. Bovendien is het gebruik ervan goed voor natuurlijke vochtigheid van de vagina en de kwaliteit van je orgasme. Andere producten, zoals dildo’s of vibrators, kunnen ook helpen! Tijdens een orgasme trekken de vaginale spieren ritmisch samen waardoor de bekkenbodem ook wordt versterkt. Dus, hoe meer orgasmes, hoe gezonder je bekkenbodem.

2. Ze doorbreken eventuele sleur:

Wanneer je al lang met dezelfde partner bent, is het bijna onvermijdbaar dat er een soort sleur in je seksuele relatie komt. Niet bevorderlijk voor je opwinding, terwijl een gezonde seksuele relatie juist heel belangrijk is. Erotische speeltjes kunnen een nieuwe stimulans geven aan je seksuele relatie met je partner. Erotische speeltjes kunnen je een nieuwe sensatie geven, waardoor je meer opgewonden raakt en je weer meer zin krijgt in seks. Een speeltje dat het genot zowel voor hem als haar vergroot is de SVAKOM WINNI, een vibrerende cockring met afstandsbediening. De cockring verlengt de erectie bij de man terwijl het vibrerende deel de clitoris stimuleert tijdens de penetratie. Langer en intenser samen genieten dus.

3. Ze bieden een oplossing voor vaginale droogheid:

Als je last hebt van vaginale droogheid kan dat je seksuele relatie negatief beïnvloeden.  De vochtigheid van de vagina kan door verschillende oorzaken wisselen of afnemen, bijvoorbeeld door het moment van de menstruatiecyclus, de menopauze of de hormonale anticonceptiva. Met een glijmiddel kan je dit probleem gemakkelijk oplossen. Met een klein beetje glijmiddel worden je seksuele relaties natter, glijdender en aangenamer. Met glijmiddel kan je ook nieuwe manieren van seks verkennen zoals bijvoorbeeld anaal.

4. Ze helpen je eigen erogene zones te ontdekken:

Masturbatie is een goede manier om je erogene zones te leren kennen, en nieuwe manieren van plezier te ontdekken. Hierdoor kan je alleen genieten, maar zullen ook je seksuele relaties verbeteren. Seksspeeltjes kunnen je helpen om je eigen genot te vergroten. Ze helpen verschillende delen van ons lichaam te stimuleren zoals de G-spot, clitoris, de prostaat, het perineum, enzovoort. En ze kunnen nieuwe sensaties opwekken die alleen met onze handen niet lukken.

5. Ze vergroten het verlangen:

Een seksspeeltje kopen, kan een heel goede manier zijn om je partner te verrassen. Je kunt een speciale date kiezen met kaarsen, muziek, een afrodisiac diner … alleen al het feit dat je weet dat je die avond iets nieuws zult proberen, geeft je meer seksueel verlangen en stimuleert de opwinding. Er zijn ook speeltjes met app control, waarmee je op afstand een seksuele spanning kan opbouwen. De SVAKOM ELLA is een vibrerend vaginaal eitje dat je als vrouw kunt inbrengen en waarover je je partner de controle kunt geven. Stel je voor dat het eitje wordt aanzet terwijl je in een restaurant met iemand anders zit…  En als het in de bioscoop gebeurt? Het is zeker een ervaring die je niet snel zult vergeten.

 

Naast deze 5 redenen waarom sekstoys ons seksleven verbeteren zijn er nog veel meer redenen waarom het hebben van een seksspeeltje in je nachtkastje is aan te bevelen. Seks is een van de meest gezonde en plezierige activiteiten die je kan doen, dus waarom zou je er niet zoveel mogelijk van genieten?!