Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

De NIEUWSTE toys van Svakom 💓

G-Spot Vibrator

G-spot vibrators bij Svakom

Svakom heeft veel verschillende modellen G-spot gerichte vibrators om makelijk jouw gspot te stimuleren. Bijvoorbeeld de Svakom Aylin als je namelijk eens wat anders dan een alleen trillende Rabbit vibrator. En ben je op zoek naar intense G-spot stimulatie in combinatie met clitoris vibraties. Dan is Aylin de Rabbit die je zoekt. of onze bestseller die nu ook een update heeft gehad. Amy 2 is de nieuwe verbeterde versie van de eerste G-spot vibrator Amy van Svakom.

Svakom sekstoys kopen

Bestel vandaag voor 23:30 jouw nieuwe G-spot dan heeft u hem morgen al discreet in huis!

Verwarmende Vibrator

Verwarmende Vibrator van Svakom

Verwarmende vibrators kunnen zorgen voor heerlijk warme orgasmes. Bijvoorbeeld de Svakom Anya, dat  is een krachtige vibrator met verwarmingsfunctie. Door het middelgrote formaat is Anya gemakkelijk vast te houden en zeer gemakkelijk te gebruiken. De Sterke trillingen van Anya, door de krachtige motor, zorgen voor sterke vibraties en een gepassioneerde stimulatie van de G-spot of de clitoris. De Svakom Angel is een intelligente verwarmde rabbit vibrator met ingebouwde verwarmer warmt op tot 38 graden Celcius. Door deze warmte krijg je een realistisch gevoel wanneer het in contact komt met je lichaam. Ook heerlijk genieten van hete seks tijdens de koude winter.

Svakom sextoys kopen

Bestel vandaag voor 23:30 jouw nieuwe Svakom toy dan heeft u het morgen al discreet in huis!

Vaginale Balletjes

Je bekkenodem trainen met Svakom

Waarom gebruik je vaginale balletjes?

De ballen speciaal ontworpen volgens de kegel excercise theorie om de bekkenbodemspieren te versterken na de bevalling of om deze te trainen om incontinentie tegen te gaan.  Door het trainen van de bekkenbodemspieren wordt ook het gevoel tijdens de seks beter en worden orgasmes intenser. Train je bekkenbodem met bijvoorbeeld onze Nova vaginale kegel balletjes ze zijn vakkundig ontworpen en verkrijgbaar in een set van drie verschillende vaginale balletjes om kegel oefeningen mee uit te voeren.

Anale Toys

Anale sekstoys voor vrouwen

Svakom heeft 3 verschillende anale toys voor vrouwen met ieder een andere functie. Zoals de Svakom Primo. Primo’s kleine formaat voldoet de motor in zijn siliconen lichaam nog steeds aan je sterkste wensen. Doe het onder de douche, in de badkuip, in uw zwembad (wel uw eigen zwembad ;), waar u maar wilt. De plug is uitgerust met een verwarmingskern die de vibrator kan verwarmen tot ongeveer 38 graden Celsius voor een heerlijk warm en comfortabel gevoel van binnen, vooral in de winter. De primo is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. Svakom Vick is namelijk een prostaat stimulator voor mannen maar ook een zeer geschikte Vibrator voor de Dames. Dan biedt Vick namelijk krachtige G-spot Stimulatie en Clitoris stimulatie tegelijkertijd. Svakom Julie is een krachtige prostaat anaal plug met afstandsbediening. Julie kan echter ook heel goed gebruikt worden voor Vaginaal gebruik en masseert perfect de G-spot