Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

De NIEUWSTE toys van Svakom 💓

Prostaat Vibrator

Wat is een Prostaat Vibrator>

Dit is een anale vibrator die bij mannen de P-spot stimuleert wat kan zorgen voor intensere orgasmes.

Verschillende prostaat stimulators van svakom

Vick Neo Met zijn zachte huid en een ergonomisch ontwerp is Vick Neo de P-spot Vibrator die je zoekt. Gebouwd met dubbele motor, is het uniek ontworpen om de prostaat en het perineum te stimuleren voor een diep en intens gevoel. Svakom Vick Neo heeft 7 vibratiepatronen en 5 intensiteiten om een ​​mix van sensaties te bieden. Julie Svakom Julie is een krachtige prostaat anaal plug met afstandsbediening. Julie kan echter ook heel goed gebruikt worden voor Vaginaal gebruik en masseert perfect de G-spot. En is dus voor beide geslachten geschikt! Vick Svakom Vick is een prostaat stimulator voor mannen maar ook een zeer geschikte Vibrator voor de Dames. Dan biedt Vick namelijk krachtige G-spot Stimulatie en Clitoris stimulatie tegelijkertijd.

Vibrerende Cock Ring

Vibrerende Cock Ring bij Svakom

Vind de beste cockringen bij Svakom. Nu ook met app om het nog spannender te maken.

winni

Ga zitten, maak het je gemakkelijk en laat de SVAKOM APP de controle overnemen. De Svakom – Winni 2 Vibrerende Cockring is geschikt voor Bluetooth en volledig compatibel met de SVAKOM APP – ontdek nog meer trillingen en manieren om te spelen.

Masturbatie

Sextoys voor mannen

je zelf bevredigen maar dan op een andere manier. Svakom is gespecialiseerd in mannen sextoys en heeft daarom ook een groot assortiment masturbatie sextoys. Bekijk alle mogelijkheden die Svakom bied. Er zit dan ook een verschil in prijs en product. Masturbatie eieren zijn goedkoper maar ook minder vaak te gerbuiken dan een Alex Neo 2 bijvoorbeeld. Deze seksspeeltjes zijn ontworpen voor op lange termijn.

Mannen sextoys kopen

Vandaag voor 23:30 besteld is morgen al discreet in huis!