Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

Nieuw Panty Vibator ERICA – SHOP NU

Retourneren

Kan ik een product ruilen of retourneren?

Ruilen & Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om het product  of de producten te retourneren.  Graag attenderen wij je erop dat de Svakom Seksspeeltjes vallen onder onderstaande uitzonderingen. Deze kunnen vanwege Hygiënische Voorschriften uitsluitend geretourneerd worden zolang het product nog verpakt is in de Sealing.
Is de sealing nog aanwezig, stuur het artikel inclusief alle toebehoren terug vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Uitzonderingen

Conform artikel 10 lid 5 gelden als uitzondering op dit retourrecht de volgende artikelen die vanwege hygiënische voorschriften uitsluitend geretourneerd kunnen worden wanneer de sealing niet verbroken is :

•  Kousen
•  Slips
•  Strings
•  Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
•  Tepelpompjes
•  Tepelversiering
•  Condooms
•  Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten etc.)

Ook DVD’s kun je uitsluitend retourneren wanneer je de verpakking niet hebt geopend. Dit staat beschreven in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (artikel 10 lid 8).

Procedure

Afhandeling bij een defect:

Is er sprake van een defect? Laat ons dit dan eerst weten in een bericht per e-mail of post. Indien gewenst, kun je hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping. ( klantenservice@svakom.nl ).
Na ontvangst van jouw mail ontvang je dezelfde werkdag een bericht met een Gratis verzendlabel van PostNL waarmee je jouw aankoop kunt retourneren. Na ontvangst van jouw retour wordt deze getest op het defect en indien inderdaad sprake is van een defect sturen wij u een nieuw product toe.
Wil je jouw defecte Svakom product retour sturen via een andere vervoerder dan PostNL dan zijn de kosten van retour voor jouw.

Retouradres:

Fanti
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

Afhandeling bij ‘retourneren’

Binnen 14 dagen na aankoop heb je de mogelijkheid, mits in de sealing verpakt, om de svakom producten of accessoires te retourneren of om de overeenkomst te herroepen. Indien je binnen 14 dagen de overeenkomst herroept dan heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De retourkosten zijn op eigen rekening.

Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor heenzending) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat je het artikel hebt geretouneerd of aangeven hebt te retourneren, terug betaald.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij attenderen je er op dat kosten in rekening gebracht worden als je het product/ of de producten beschadigd hebt.

Afhandeling bij ‘ruilen’

Na ontvangst en controle van jouw geretourneerde artikel op de sealing, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen naar je toe. Mits per e-mail (klantenservice@svakom.nl) aangegeven dat je het artikel wilt ruilen.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.