Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

GRATIS Tulip Bullet – bij iedere bestelling v.a. €100 💓

Over Svakom

Welkom bij Svakom.nl

Svakom.nl is de officiële verkoper in NL van Svakom Sexspeeltjes. Tot stand gekomen door een samenwerking tussen MissSteel B.V. en Svakom USA.
In deze webshop vind je alle Seksspeeltjes van het merk Svakom.

ONTSTAAN SVAKOM

SVAKOM, opgericht in 2012, met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten, is een wereldberoemd high-end sextoy merk dat is ontworpen om gebruikers van over de hele wereld een hoogwaardige seksuele levensstijl te bieden. Het assortiment is inclusief voor iedereen en iedere seksuele voorkeur.

SVAKOM werd oorspronkelijk geïnspireerd door producten van siliconen. Oprichter David Yu is al vele jaren actief op het gebied van siliconenproducten. Zijn ervaring in het bedrijfsleven vertelde hem dat de siliconenindustrie absoluut een markt is met een enorm potentie. De jonge generatie is innovatiever en ruimdenkend. David Yu wilde altijd al een bedrijf oprichten in de speeltjes industrie voor volwassenen. Al snel kwam Siime uit een slimme vibrator met zijn endoscopische functie. Deze slim geïnspireerde vibrator neemt niet alleen de reactie van het lichaam waar tijdens de opwinding en het orgasme, maar dit zeer creatieve product roept de nieuwsgierigheid van veel mensen op en werd zeer bekend in de seksspeeltjes industrie.

AWARDS SVAKOM

Sindsdien zijn de producten van SVAKOM in de Verenigde Staten gewild met hun innovatieve ideeën, modieus en avant garde ontwerp en uitstekende productietechnologie. Svakom is gewild in de high-end seksspeeltjes industrie van de VS.
Als een wereldberoemd high-end innovatief seksspeeltjesmerk streeft SVAKOM heeft het vele internationale prijzen gewonnen zoals de Red Dot Design Award, de iF Design Award en de Taiwan Golden Point Design Award. In 2015 won het de 2015 Best Partner Award van Amazon. Het “meest innovatieve bedrijf van het jaar 2015” gepresenteerd door Erofame (Duitsland). De “Best Sex Toy Technology Award” van het tijdschrift “SIGN” in Duitsland. Verschillende producten van SVAKOM werden genomineerd voor de beste toys voor volwassenen in het beroemde modeblad “COSMO” in 2016.

SVOKOM was vereerd om te worden uitgenodigd deel te nemen aan de American Emmy Awards, American Music Awards en Academy Awards 2017 en 2018. Het was het enige high-end sekstoy merk dat werd uitgenodigd. SVAKOM-producten zijn zeer gewild bij ‘s werelds toonaangevende sterren en vrouwelijke gebruikers. Sinds zijn oprichting heeft SVAKOM een groot aantal fans en distributeurs over de hele wereld verzameld. De producten en diensten van SVAKOM zijn nu beschikbaar in meer dan 100 landen en regio’s over de hele wereld.

BEDRIJFSPROFIEL

Als een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige seksspeeltjes heeft Svakom design USA Limited een team van vooraanstaande industrieel ontwerpers die zich richten op de ontwikkeling en het ontwerp van innovatieve producten op het gebied van seksspeeltjes. Ze hebben vaak de iF Design Award, Red Dot Design Award, Golden Point Design Award, Best Adult Toy Award van het jaar gewonnen.

Het ontwerp systeem van productontwerp, merkplanning, interactief ontwerp, CMF (kleur, materiaal, afwerkingen) onderzoekstoepassingen, enz. resulteert in geavanceerde producten die voldoen aan de behoeften van verschillende regio’s. Tot nu toe zijn SVAKOM-producten verkocht aan meer dan 100 landen en regio’s, met operatiecentra en filialen in de Verenigde Staten, Europa, Japan en China.

MERK VISIE

Biedt continu hoge kwaliteit SEXUAL LIFESTYLE-PRODUCTEN AAN GEBRUIKERS WERELDWIJD.

MERK CONCEPT

Zorg | Elegant | Modieus | intelligent

AWARDS

Mar. 2014. Echo and Siime won the IF design award
Siime and Siime Eye won the Golden Pin Design Award.
May 2015. Emma won the Reddot Award.
Dec. 2015. Won the Best Partner Award from Amazon.
Aug. 2017. Attended the 2017 HK AEE, won the most luxurious sex toys line of the year award.
Aug. 2018. ELVA won the British Best sex toys of the year from magazine Good Housekeeping.
Feb. 2019, Nymph won the IF Design Award.