Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

Nieuw Panty Vibator ERICA – SHOP NU

Sex mythes waar of niet waar?

7 Sex mythes ontkrachten

7  Sex mythes ontkrachten

Als een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat ernaar streeft om de beste seks speeltjes ter wereld te maken, is SVAKOM altijd erg gepassioneerd geweest om mensen te helpen seksualiteit te begrijpen en seksuele taboes te ontmantelen. Daarom leggen wij deze 7 Sex mythes uit en ontkrachten deze voor jullie.

1. U moet de ochtend na de seks meteen een morning-after pil nemen

Niet waar: dit is een veel voorkomende misvatting vanwege de bijnaam voor de nood hormonale anticonceptiepil die de ‘morning-afterpil’ is genoemd.

De morning-after pil kan tot 5 dagen na onbeschermde seks worden ingenomen, maar hoe eerder hoe beter! Als u zich zorgen maakt dat u dit tijdsbestek heeft gemist, zijn er andere opties beschikbaar, dus neem contact op met een arts.

 

2. Seks is alleen lekker als je daarna een orgasme hebt

Niet waar: seks moet plezierig zijn, met of zonder orgasme! Het feit is dat sommige mensen nooit een orgasme bereiken, terwijl anderen er meerdere hebben. Vergeet de druk om een spannende finish te hebben en geniet van de hele ervaring met je partner.

3. Het eten van oesters zal je in de stemming brengen.

Waar en niet waar: sommige onderzoeken suggereren dat oesters rijk zijn aan zink, wat verband houdt met een hoger aantal zaadcellen. We hebben echter ook artikelen gevonden die zeggen dat er echt geen waarheid schuilt achter de lustopwekkende krachten van voedsel. Hoewel er misschien een placebo-effect is, gezien de sensualiteit van het opslurpen, vooral als je ze deelt.

4. Sperma is koolhydraatarm.

Niet waar: “Sperma is meestal fruitsuiker (fructose) en enzymen – niet koolhydraatarm”, zegt dr. Goldstein. Wat eindelijk verklaart waarom er geen dieet voor orale seks is 😉

 

5. Het drinken van ananassap zal sperma zoeter laten smaken.

Waar: Ananassap kan sperma zelfs zoeter laten smaken. De componenten van ananassap die ervoor zorgen dat sperma een andere/betere smaak krijgt, zijn de zure pH-waarde en een zeer hoog suikergehalte.

Het drinken van ananassap vlak voor orale seks zal echter geen verschil maken. Een paar dagen van tevoren veel tropische dranken consumeren, zou de juiste keuze moeten zijn, zeggen experts.

 

6. Masturbatie maakt het bereiken van een orgasme moeilijker.

Niet waar: masturbatie maakt orgasmes beter, niet slechter: ze brengen je in contact met je lichaam en leren je wat je opwindt. (En hey, als je aanbevelingen nodig hebt voor de beste sextoys die er te koop  zijn, we hebben er genoeg.) Als je niet weet waarom je klaarkomt, hoe kun je dan verwachten dat je partner erachter komt?

 

7. Anale seks is alleen voor homomannen.

Niet waar: de samenleving heeft deze bevooroordeelde verwachting van mannen over het hebben van een bepaalde mannelijke hoeveelheid die zich helemaal tot in de slaapkamer uitstrekt. Wanneer het willen proberen van verschillende seksuele activiteiten met je partner niets zegt over je seksuele geaardheid. Communiceren met je partner over je verlangens is een geweldige manier om te zien waar je zin in hebt en wat niet. Als je wilt experimenteren met anale stimulatie, raden we beginners aan – CICI’s slanke ontwerp dat zorgt voor een speciale beweging die uniek is voor dit gebied en een golfeffect creëert dat door je hele lichaam resoneert zonder te intimiderend te zijn.