Klantenservice 071 3626162
Voor 23.30u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

SPRING SALE 20% korting op alle Toys 💓 t/m 31 maart

Lekker eten voor

Betere seks

7 voedingsmiddelen die je seksleven verbeteren

Over de hele wereld is er een breed scala aan voedingsmiddelen die de seksuele prestaties van zowel mannen als vrouwen kunnen verbeteren. Sommige beter dan anderen, maar welke dit zijn is niet bij iedereen bekend. Eenvoudige veranderingen in het voedsel dat je eet kunnen al een verschil maken en het is nog lekker ook.

 

donkergroene bladgroentenDonkergroene bladgroenten

Een bevredigend seksleven hebben, is niet altijd vanzelfsprekend. Dagelijkse routine en stress helpen niet. Daarom is het eerste wat je moet doen jezelf opladen met energie. IJzer en vitamine C zijn twee essentiële voedingsstoffen om vermoeidheid te bestrijden en energie te produceren. De combinatie van beide is te vinden in donkergroene bladgroenten zoals spinazie, snijbiet of bietengroenten.

avocado goed voor je seks levenAvocado

De avocado is een perfect voedsel om intieme relaties te verbeteren. Het staat bekend als seksueel stimulerende voeding en is ook nog eens gezond.  Ze zitten boordevol mineralen, enkelvoudig onverzadigde vetten die het hart helpen beschermen en ja die pompt het bloed natuurlijk naar de juiste plekken. Daarnaast zitten ze vol met vitamine B6 die ervoor zorgen dat je energielevel en je zin in seks stijgt. Snel zo’n lekkere avocado scoren dus!

sexy citrus vruchten pimp je seksleven svakom blogCitrusvruchten

Het maakt niet uit wat voor soort citrusvrucht je eet of drinkt, ze zijn allemaal rijk aan antioxidanten, vitamine C en foliumzuur. Ze geven veel energie en verbeteren het reproductievermogen. Ze bevorderen de balans van jouw dieet en helpen ook een gezond en actief seksleven te behouden. Ze smaken ook nog eens lekker fris wat heel aangenaam is bij een lekkere tongzoen.

Kaneel

Cassia en Ceylon kaneel lust opwekkend svakomHet is een oud afrodisiacum, waarschijnlijk een van de eerste op de lijst. In de Europese keuken gebruiken we voornamelijk Ceylones Kaneel. In Ceylon werd deze kaneelsoort al jaren v. CHR. gebruikt. Zowel als geneeskrachtig middel als afrodisiacum.

Maar wil je echt effect voelen gebruik dan de Chinese kaneel ook wel Cassia genoemd. Deze Cassia wordt reeds in zeer oude geschriften beschreven als liefdes-, erotiserend en sex stimulerend middel. In Aziatische landen wordt deze kaneel soort nog steeds geneeskundig toegepast. In bepaalde streken drinkt de bruid zelfs in de liefdesnacht een drankje met hierin vruchten van de Cassia met als doel haar seksuele activiteiten in de huwelijksnacht te verhogen.

chocolade zin in seks blog svakomPure chocolade

Pure chocolade is een van de afrodisiaca bij uitstek. Het is rijk aan zink, erg belangrijk voor de afgifte van hormonen. Bovendien verbetert het de vruchtbaarheid en is het gerelateerd aan de productie van testosteron bij mannen, essentieel voor seks.

Cacao stimuleert tevens de doorbloeding en dit speelt een belangrijke rol bij seksuele opwinding. Met een goede doorbloeding in je vagina, krijg je nog meer gevoel en sensatie bij de sex. Snel naar de supermarkt om chocola in te slaan!

ginseng tegen erectie stoornis blog svakomGinseng

Dit voedsel wordt al vele jaren gebruikt om het energieniveau te verhogen en tegelijkertijd het lichaam sterk te maken tegen elke vorm van stress. Vaak gebruiken ze het ook om de seksuele prestaties te verbeteren, en vele onderzoeken zijn het erover eens dat het helpt tegen erectiestoornissen.

aardbei seks stimulatie zin in seks svakom blogAardbeien

Een perfecte vrucht om je seksleven te verreiken. Aardbeien zijn een van de afrodisiaca bij uitstek en zijn rijk aan vitamine C. Ze stimuleren het zenuwstelsel en de endocriene klieren, die ervoor zorgen dat ze meer ontvankelijk zijn voor seksuele stimuli.
Doop je die aardbei vervolgens in de pure chocolade dan is een nacht vol passie gegarandeerd.