Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

Nieuw Panty Vibator ERICA – SHOP NU

Dit moet je weten voor de eerste keer anale seks

Anaal voor beginners

Anaal voor beginners

Het beginnen

Met een breed scala aan verschillende seksuele activiteiten die voor ons beschikbaar zijn, is anaal misschien wel een van de meest spannendste voor nieuwkomers!! Met een ‘je houdt ervan of je haat het’-sfeer, is het geen wonder dat veel mensen een beetje ontwijkend zijn wanneer het gebruik van de achterdeur wordt opgevoed tijdens seks. Echter, anaal kan een geweldige ervaring bieden, uniek plezier brengen in seks en slaapkamersessies opfleuren die misschien een beetje saai zijn geworden. Met de bevrediging en adembenemende orgasmes die voor het oprapen liggen, hoe komt het dan dat mensen zo afkerig zijn van anale seks?

Ten eerste moeten we erkennen dat anaal KAN pijn doen. Het kan veel pijn doen als je onvoorbereid en onwillig bent, daarom is het zo belangrijk om de noodzakelijke stappen voor anaal te begrijpt. Met de juiste voorbereiding en een positieve instelling vind je misschien wel je nieuwe favoriete activiteit in de slaapkamer. Dus laten we in de SVAKOM-gids duiken om anaal te proberen.

Hype je zelf op

Zoals elke vorm van seksuele activiteit, heb je de neiging er meer van te genieten als je het echt wilt doen. We hebben allemaal wel eens momenten gehad waarop we niet echt zin hadden in een bepaalde afspraak of gewoon aan het masturberen waren omdat we ons verveelden, en het voelt nooit zo goed; door de bewegingen gaan zonder enige echte drive. Anaal is niet anders. Als je klaar bent om de sprong te wagen en wat plezier van achteren te proberen, dan wil je er zeker van zijn dat wanneer het moment daar is, je opgewonden en gretig bent – en niet bang bent voor het onvermijdelijke.

Je mag nooit worden gedwongen om iets te doen wat je niet wilt, en enthousiaste toestemming is ongelooflijk sexy, dus ken je grenzen en als de timing niet goed is, zorg er dan voor dat je resoluut nee geeft. Het heeft geen zin luchthartige “oh ik weet het niet”-antwoorden te geven, het is jouw lichaam en jij weet wat je leuk vindt, dus neem even de tijd om te zien wat je lichaam voelt en neem dan een beslissing. Als uw partner weigert uw antwoord en uw verlangens te erkennen, dan moet u waarschijnlijk op zoek gaan naar een nieuwe partner – u mag zich nooit onder druk gezet voelen om iets te doen.

Glijmiddel, zoveel glijmiddel

Gebruik heel veel glijmiddel. We kunnen dit niet genoeg uitdrukken; je hebt zoveel glijmiddel nodig als je anaal wilt doen. Terwijl geslachtsorganen zoals de vagina (en tot op zekere hoogte de penis) in staat zijn om zelfsmerend te zijn – een beetje glad en ‘nat’ worden als er opwinding optreedt, doet de anus dat niet. Zorg er dus voor dat je een flesje glijmiddel op waterbasis bij de hand hebt en wees niet verlegen bij het aanbrengen ervan.

De beste anale seks is het soort dat vrijelijk in en uit kan glijden, vloeiend tussen jou en je partner(s) met een bevredigende zachtheid die alleen beschikbaar is als je glijdt in grote hoeveelheden glijmiddel – en wees niet bang om meer toe te voegen! De anus is in staat om grote hoeveelheden vocht op te nemen, wat betekent dat na verloop van tijd dat zoete, zoete beuken zal gaan voelen als een te grote trein die probeert een veel te klein station binnen te komen – au.

Let op hoe je lichaam zich voelt tijdens de seks en wanneer je je onderaan een beetje droog begint te voelen, stop dan en voeg wat meer glijmiddel toe. Het kan gemakkelijk zijn om je een beetje te laten meeslepen, vooral als je een heerlijke druk ervaart op je goede plek, maar het laatste wat je wilt is dat dat plezier in pijn verandert, dus onthoud: als het pijn begint te doen, glijd dan in.

Blijf kalm en ontspan

Je verbinding met je lichaam is de sleutel tot geweldige seks – van welke aard dan ook. Maar wanneer onze zenuwen de overhand krijgen, kunnen we uiteindelijk onze tevredenheid belemmeren. Wanneer je je klaarmaakt voor je eerste, vierde, twintigste anale poging, is het belangrijk om je lichaam te ontspannen. Als we nerveus of angstig zijn over wat komen gaat, zal ons lichaam op dezelfde manier reageren; gesloten voor zaken kom niet binnen.

Haal diep adem terwijl je je voorbereidt op iets dat je binnenkomt en probeer je lichaam te ontspannen. Als het eenmaal bij je ingang is, probeer je de spieren rond je anus los te maken en ze een heel klein beetje naar buiten te duwen om ze te openen. Concentreer u op wat u opwindt en vraag uw partner(s) om u indien nodig af te leiden (oorbijten, kussen in de nek, spelen met tepels enz.) – hoe beter u zich voelt, hoe meer uw lichaam erin zal gaan.

Als je merkt dat je niet kunt ontspannen en het een hele klus blijkt om iets in je naar binnen te krijgen, schakel dan over op een andere activiteit. Je kunt later terugkomen op anaal of het voorlopig op de plank leggen en tot een later tijdstip op een laag pitje zetten. Er zal nooit een moment zijn waarop je op dat moment anale seks MOET hebben en alle partners die je hebt, moeten je recht respecteren om van gedachten te veranderen.

Rim glorieus rimmen

Penetratie is niet de enige manier om de anus te stimuleren voor een soort ‘grijp de lakens’-niveau van absolute gelukzaligheid – rimmen kan een verbluffende ervaring zijn die net zo goed (zo niet beter) voelt dan seks. Het helpt ook dat rimmen in het algemeen een geweldige manier is om je voor te bereiden op penetratie.

Als een partner hun tong gebruikt om voorzichtig je anus te plagen en te strelen, voeg je wat broodnodige nattigheid toe beneden en voelt het fantastisch – maar zoals met alle goede dingen, kost het tijd en moeite. Bij het rimmen is het belangrijk om veel tijd aan de activiteit te besteden en je partner er echt in vast te laten zitten.

Dit kan een geweldige kans zijn om passie de overhand te laten nemen, je koortsachtig verder te verspreiden met hun handen terwijl ze een goddelijke ambrosia eten, jezelf verliezen in het moment en niet bang zijn om te schreeuwen, schreeuwen, smeken, bevelen. Wat jou en je partner(s) ook op gang brengt, zal worden versterkt als je jezelf verliest in het moment.

Een beetje opruimen

We kunnen helaas niet over anaal praten als we praten over de uh, risico’s, als je wilt.

Voor je eigen gemoedsrust, ter wille van je partner(s), en gewoon ter wille van de algemene netheid – je gaat naar wat je jezelf een goede poetsbeurt moet geven. Dit gaat achter een oppervlaktescrub naar iets meer intern. Er zijn tal van opties beschikbaar om het reinigingsproces een beetje gemakkelijker te maken, maar een van de meer herkenbare opties is om te investeren in een douche. Hiermee kunt u uw binnenkant grondig reinigen en alle ongewenste delen wegspoelen.

Het schoonmaakaspect van anaal kan veel mensen afschrikken, aangezien het vies of tijdrovend is. Je moet het echter echt niet uitstellen – er is geen grotere afknapper dan naar beneden en vies te zijn en een grote zweem van die … geur te krijgen. Jij kent die ene. Het is het beste om van tevoren te plannen en uw schoonmaaktijd in te plannen.

Het zou ook een goed idee zijn om uw maaltijden te plannen – vermijd voedsel met veel vezels of iets anders waardoor u naar de badkamer moet, en blijf minstens een uur voordat u met seks begint weg van voedsel.

 

Er zijn veel verschillende manieren om je voor te bereiden, en hoe je je ook voorbereidt, het is prima, maar zorg ervoor dat je aan het eind van de dag een leuke tijd hebt. Seks hoort geweldig te voelen, en alles wat niet goed voelt… waarom zou je het doen? Het kan geen kwaad om te zeggen “ja, dat is niets voor mij” en je moet altijd duidelijk zijn over je voorkeuren.

 

We hopen dat dit helpt en onthoud dat als het op seks aankomt, uw comfort en toestemming altijd de prioriteit moeten zijn. Anale seks kan geweldig zijn, maar als je het aan het einde van de dag gewoon niet wilt proberen, doe het dan niet. Enthousiaste instemming is in elke situatie sexy, dus wees eerlijk met wat je geil vindt, maar ook met wat je niet zo aantrekkelijk vindt.