Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

Nieuw Panty Vibator ERICA – SHOP NU

Lees hier over de ontwikkeling van de Mastrubatie sleeve

Ontdek de Hendy X set

De droom achter een nieuwe set begon met één woord… ‘Heruitvinden’ Dat is precies het geval met de nieuwe, grotere, gedurfdere en betere HEDY X-set masturbatie sleeve die, om te beginnen, een heel andere presentatie hebben dan de originele Hedy-set.

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende deel, het fysieke ontwerp van de afzonderlijke stukken is verre van zijn originele tegenhanger, nu hebben we een zichtbaar grotere verpakking in handen met een plastic hoes in minimalistische stijl, de aandacht gaat vooral uit naar de naam van de speeltje centraal. Hoewel in de eerste versie de kleuren van de verpakking de belangrijkste indicator waren van de verschillende texturen, hebben we deze keer ook namen die een emotie of een gevoel aangeven dat SVAKOM bij ons probeert op te roepen.

Vertrouwen, Reactie, Ervaring, Snelheid en Controle zijn gedurfde uitspraken die bijna als een uitdaging klinken en we zijn er zeker voor. 

Door de plastic afdekking in elk van de onderdelen te verwijderen, vinden we een discreet, doorschijnend ontwerp dat dienstdoet als een koffer om je speelgoed in op te bergen en te vervoeren, maar ook dient als drooghouder die je stuk vasthoudt totdat het droogt nadat je het hebt gewassen. Hier vind je ook het slim geplaatste zakje glijmiddel op waterbasis dat bij elk onderdeel wordt geleverd. Dan komt natuurlijk de ster, de ultrazachte sleeve die extreem veel plezier zal brengen bij elke slag en met de ongelooflijk verschillende texturen die in elk ontwerp zijn gegraveerd. Elk patroon – aan beide kanten van elke sleeve – is ontworpen om een ​​ritme en een beweging te creëren waarmee je je kunt loskoppelen van je andere zintuigen en echt mee kunt stromen met je gevoelens.