Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

Nieuw Panty Vibator ERICA – SHOP NU

tips voor Role play voor beginners

Rollen spel voor beginners

Rollen spel voor beginners

Heb je ooit een fantasie gehad die je wilde uitbeelden? Of Wanhopig iets anders willen proberen dan dezelfde standjes en vuile praat? Nou, we zijn allemaal gevraagd om deel te nemen aan een variatie op de ‘noem me Daddy’-routine – maar wat als je meer wilt?

Allereerst moet rollenspel altijd met wederzijdse instemming zijn. Niets is leuk als een van de deelnemers niet wil. Begin met het concept voor te stellen aan de persoon met wie je het wilt proberen, test de wateren en peil hun interesse – je hoeft er niet meteen in te duiken! Vraag of ze ooit een rollenspel hebben willen proberen, dit zou hen het idee moeten geven dat je erover nadenkt, en hé! Misschien hebben ze hier ook over nagedacht.

Zodra je een idee hebt van waar de andere persoon zich bevindt en hoe geïnteresseerd hij of zij is, is het een goed moment om naar voren te brengen wat je met hem of haar wilt proberen. Het is belangrijk om dit te doen voordat u aan de slag gaat. De hitte van het moment kan soms leiden tot miscommunicatie en het gevoel onder druk gezet te worden om ja te zeggen. Ga zitten met je favoriete rollenspelpartner en vertel ze wat je wilt proberen.

“Ik vroeg me af of we x eens konden proberen? Wat denk je?”

Het belangrijkste hier is om te begrijpen of de andere persoon nee zegt. Dit is geen uitnodiging om te proberen ze te overtuigen, of om ze af te kraken totdat ze het eens zijn. Als ze nee zeggen, en dit is belangrijk voor je of iets dat je echt wilt proberen, overweeg dan om een nieuwe partner te zoeken waarmee je misschien een rollenspel kunt spelen.

Wees ten slotte duidelijk en beknopt met wat u wilt. Bepaal je grenzen en luister naar die van hen, leg uit hoe je het rollenspel wilt uitvoeren en wat de regels zullen zijn. Misschien wil je een indringer-rollenspel proberen met een blinddoek? Zorg er dan voor dat je partner weet of je het goed vindt dat iemand anders meedoet. Misschien wil je onder andere namen en rollen opgehaald worden bij een bar? Maak vervolgens duidelijk hoe ver je comfortabel gaat in een openbare ruimte en waar je grenzen liggen.

Schaam je niet! Zelfs als je keuze van persoon voor seks nee zegt, is er niets mis met vragen of willen proberen!