Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

GRATIS Tulip Bullet – bij iedere bestelling v.a. €100 ?

Twee nieuwe modellen voorzien van de nieuwe gepatenteerde Pulse Technology.

Svakom Pulse Pure en Pulse Union

Svakom heeft Pure en Union onthuld, die zijn voorzien van nieuwe gepatenteerde Pulse Technology.

“Pulse-technologie werkt om een ​​diep zuigend gevoel te creëren, waarbij de clitoris en erogene zones zowel extern als intern worden gestimuleerd”, zei een vertegenwoordiger.

pulse pure “Dit wordt het begin van een fascinerende nieuwe reeks speeltjes voor Svakom, gericht op het bieden van een adembenemende zuigervaring, met een groot aantal verschillende functies.”

Beide apparaten zijn gemaakt van lichaamsveilige siliconen en hebben magnetische oplaadpoorten. Elk heeft een batterijduur van vier uur en een waterbestendig ontwerp.

Pulse Pure, verkrijgbaar in roze en marineblauw, kan worden bediend met behulp van een van de vijf verschillende zuigmodi die verschillende intensiteitsniveaus bieden.

Pulse Union, verkrijgbaar in paars, beschikt ook over vijf zuigniveaus en vijf intensiteitsniveaus, evenals een geheugenfunctie waarmee gebruikers de controle kunnen hervatten met behulp van de laatst gebruikte modus. Een getextureerde handgreep zorgt voor een stevige grip en het mondstuk is ontworpen om op alle lichaamstypes te passen.  svakom vibrator

Union biedt ook bediening via de Svakom-app en bevat een LED-display dat elke modus coördineert met een andere kleur om de bedieningservaring van gebruikers te vereenvoudigen.

“We zijn ongelooflijk enthousiast dat mensen Pulse Technology ervaren; het is iets waar we veel passie in hebben gestoken – werken aan het maken van een zuigspeeltje dat een diepere stimulatie biedt”, zei de vertegenwoordiger.