Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

GRATIS Tulip Bullet – bij iedere bestelling v.a. €100 ?

Ooohlala

Here comes Alice!

Ik ben Livia en ik test regelmatig de toys van Svakom. Ik houd van orgasmes die krachtig, langdurig en geweldig aanvoelen. Ze zijn niet zo moeilijk te bereiken als je de juiste tools, ehh toys hebt. Wat wel nodig is, is dat de toy zorgt voor stimulatie van zowel je clitoris als de G-spot tegelijkertijd.

Een Rabbit?

Alle vibrators die zowel je clitoris als de G-spot stimuleren worden wel Rabbit vibrators genoemd. De eerste rabbit vibrator werd al in 1983 ontworpen door een Japans bedrijf, maar de bekendheid van de rabbit bereikte pas echt grote hoogten door ‘Sex And The city’.

In 1998 raakte Charlotte zo verslaafd aan haar rabbit vibrator dat haar vrienden een interventie moesten organiseren om haar uit haar appartement te krijgen (seizoen 1, aflevering 9). Ik geef Charlotte geen ongelijk! Ik ben ook dol op rabbit vibrators. Deze keer probeer ik de Svakom Alice uit.

Mijn kennismaking met Alice

De fluisterstille Svakom Alice G-Spot Vibrator is verbluffend vanaf het moment dat het pakket aankomt. De verpakking is mooi en wekt verwachtingen, welke Alice makkelijk blijkt waar te maken. Alice belooft G-spot stimulatie en haar vorm is dusdanig dat ze makkelijk mijn G-spot raakt. Iets wat niet elke rabbit of G-spot vibrator lukt. Alice bereikt gemakkelijk de voorkant van mijn vagina, en terwijl ik door de zeven vibratiesnelheden pulseer, ervaar ik bij elk een andere sensatie.

Door de zachte siliconen basis en haar lengte is Alice makkelijk vast te pakken en in mij te verplaatsen terwijl mijn geest ergens anders naartoe gaat. Dankzij de knoppen aan het uiteinde van de vibrator kan ik gemakkelijk de vibratiesnelheid vinden die voor mij het beste is.

Intelligent Mode

De kenmerkende ‘Intelligent Mode’ van Svakom is het best bewaarde geheim van Alice. De modus imiteert seks van voorspel tot climax, stimuleert lichte trillingen (voorspel), sterk pulserend (stoten) en meerdere climaxen (intensiteit). Wanneer ik Alice voor de tweede keer gebruik, zet ik de Intelligent Mode aan (druk op de ‘S’ knop) en ga achterover liggen om Alice haar ding te laten doen. En verdomd, ze is er goed in.

Haar vorm

De kop van de vibrator is groot genoeg om mijn vagina direct te vullen bij binnenkomst. Door de kromming naar voren wordt mijn G-spot makkelijk bereikt. Als Alice eenmaal in me zit, kan ik haar makkelijk verplaatsen. De clitorisstimulator (het ‘oor’) is wat flexibel en buigt zachtjes naar mijn vorm wanneer ik Alice inbreng.  Het oor bewerkt mijn clitoris in haar eigen ritme en het  duurde het slechts enkele minuten voordat ik kwam…

Ervaring?

Wanneer je voor het eerst een rabbit vibrator gebruikt, kan het even wennen zijn omdat de dubbele stimulatie bij intens is. Maar of dit nu je eerste of 50e vibrator ervaring is, Alice is een krachtige maar flexibele vibrator die er net zo goed uitziet als aanvoelt. Ze is de investering dan ook meer dan waard.

Makkelijk te gebruiken

De meegeleverde gebruikershandleiding is een goed begin om je gelukzaligheid met Alice te vinden. Persoonlijk boeit een handleiding mij niet. Ik wil alleen maar wat tijd doorbrengen met mijn nieuwe toy om het zelf te leren kennen. En Alice is makkelijk genoeg in het gebruik om haar zonder handleiding te gebruiken.
Beoordeling: 4/5

Packaging

De verpakking is net zo slank en sexy als de Alice zelf en bevat korte instructies, een oplader, een stoffen etuitje  en een garantiekaart.
Beoordeling: 4/5

Uiterlijk

Alice is er in 4 verschillende kleuren, maar ik had de paarse gekozen. Het is een chique die paarse kleur die Alice een luxe uitstraling geeft. Haar vloeiende rondingen laten haar gemakkelijk in je lichaam en hand passen. Ik vind dat Alice een moderne uitstraling heeft en ze is een van de meest sexy rabbit vibrators die ik heb gezien en belangrijker, geprobeerd.
Beoordeling: 5/5

Materialen

Alice is gemaakt van milieuvriendelijk, hoogwaardige siliconen en ABS-kunststof,. Hiermee is de Alice perfect veilig voor je lichaam. Svakom beveelt aan de Alice te gebruiken met massageolie, handcrème of glijmiddel op siliconenbasis om het organo siliconenoppervlak van het speelgoed niet te beschadigen. Gebruik eenvoudig antibacteriële zeep met warm water om het schoon te maken – het is 100% waterdicht. Vermijd het drogen met een pilling handdoek. Zoals bij alle siliconenproducten van deze aard, zullen de vezels aan de vibrator blijven kleven.
Beoordeling: 5/5

Algeheel oordeel

Love, love, love. Alice wordt 1 van mijn vaste vriendinnen!

4,5/5