Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

Nieuw Panty Vibator ERICA – SHOP NU

Voorwaarden Acties bij Svakom.nl

Voorwaarden winacties, gratis artikelen, kortingspercentages en kortingscodes Svakom.nl

Facebook en Instagram Winacties

Deelname geschied door liken en delen van de acties. Door deelname aan de actie geeft de deelnemer, indien hij/zij een prijs wint, Miss Steel B.V. tevens het recht om zijn/haar Facebook of instagram naam op de website en social media te plaatsen.

  1. Toepasselijkheid Winacties

1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de winacties van Miss Steel B.V. en de daaronder vallende shops waaronder svakom.nl  (hierna verder te noemen ‘actie’).
1.2 De actie wordt georganiseerd door Miss Steel B.V.
1.3 Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

  1. Deelname Winacties

2.1 Deelname 
2.1.1 Iedere natuurlijke persoon kan deelnemen aan onze actie, mits woonachtig in Nederland of België. Deelnemers dienen minimaal 18 jaar te zijn.
2.1.2 Van deelname aan de actie zijn uitgesloten: a) Medewerkers van Miss Steel B.V.; b) Andere personen die direct en/of indirect bij de organisatie/realisatie van deze actie betrokken zijn.
2.1.3 Aan deelname aan de actie zijn, naast de gebruikelijke kosten voor de toegang tot en het gebruik van het Internet, geen extra kosten verschuldigd. De deelnemer heeft geen enkele (aankoop)verplichting, anders dan het lid zijn of lid worden van de nieuwsbrief/ liken van de Facebook of Instagram post en/of pagina.
2.1.4 Door deelname aan de actie verleent de deelnemer aan Miss Steel B.V. de toestemming om hem/haar informatie omtrent deze actie en andere informatie over de diensten en producten van Miss Steel B.V. te doen toekomen. Deelnemer heeft het recht deze toestemming in te trekken door middel van een schriftelijke kennisgeving per e-mail via de afmeldlink in de email.
2.1.5 Door deelname aan een Facebook of Instagram actie geeft deelnemer, indien hij/zij een prijs wint, Miss Steel B.V. tevens het recht om zijn/haar Facebook naam of instagram naam op de website en social media te plaatsen.
2.1.6 De gegevens die Miss Steel B.V. in het kader van deze actie verzamelt en verwerkt, worden eigendom van Miss Steel B.V. en zullen niet voor andere doeleinden dan in artikel 2.1.4 genoemd, worden gebruikt en zullen niet aan derden worden verstrekt. Miss Steel B.V. zal deze gegevens van de deelnemers verwerken conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

2.2 Vaststelling van de winnaars 
2.2.1 Uit alle deelnames wordt door Miss Steel B.V. de prijswinnaar getrokken.
2.2.2 De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
2.2.3 Niet winnende deelnemers ontvangen geen bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
2.2.4 Prijzen worden verstrekt aan de winnaars en worden verzonden aan het adres welke wordt opgegeven aan Miss Steel B.V.
2.2.5 Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs.

3. Aansprakelijkheid

3.1 Aansprakelijkheid Miss Steel B.V.
3.1.1 Deelname geschiedt voor eigen risico van de deelnemer. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juiste invoer en de verzending van gegevens. Miss Steel B.V. garandeert onder andere niet dat de telefoonlijnen, het Internet en/of andere netwerken optimaal gebruik en toegang bieden en/of dat haar website zonder fouten werkt en alle inschrijvingen juist en volledig worden ontvangen.
3.1.2 Miss Steel B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit deze actie of uit de door haar te verstrekken prijzen. Miss Steel B.V. geeft geen garantie op de door haar te verstrekken prijzen, met uitzondering van de standaard produktgarantie. Wijzigingen, typ- en/of zetfouten zijn voorbehouden.

3.2 Aansprakelijkheid derden 
3.2.1 Hetgeen artikel 3.1.2 bepaalt, geldt onverminderd voor toeleveranciers van Miss Steel B.V. cq. de toeleveranciers en/of fabrikanten van het betreffende product/de prijs.

4. Slotbepalingen

4.1 Voorbehoud 
4.1.1 Miss Steel B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder voorafgaande of nadere kennisgave: a) deelnemers uit te sluiten van deelname aan de actie indien zij van mening is dat deze misbruik maken van de actie, niet conform deze actievoorwaarden handelen, frauduleus handelen en/of de actie onrechtmatig trachten te beïnvloeden; b) wijzigingen en verbeteringen op de site aan te brengen of de toegang tot de site te beperken en/of te beëindigen; c) deze actievoorwaarden, overige voorwaarden en de prijzen te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen; voorzover zij dat naar eigen goeddunken noodzakelijk acht.

4.2 Vragen en klachten 
4.2.1 Vragen en klachten met betrekking tot deze actie kunnen worden verzonden naar info@womanizer.nl

4.3 Toepasselijk recht en forumkeuze
4.3.1 Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing

 

Voorwaarden kortingspercentage assortiment

Wanneer er acties zijn met korting op Womanizer.nl gelden andere voorwaarden als gratis glijmiddel en/of cleaner niet. Eventueel extra korting door kortingsbonnen gelden ook niet de dagen dat er een algemene korting is. Op afgeprijsde artikelen geldt wel dat er kortingsbonnen ingevuld kunnen worden.

Voorwaarden kortingscodes

Hieronder vind je de voorwaarden waarmee je akkoord gaat op het moment dat je een kortingscode gebruikt.

Kortingspercentage

Een code die recht geeft op een bepaald kortingspercentage (bijvoorbeeld 10%), kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties of afgeprijsde artikelen. Ook is het niet mogelijk om meerdere kortingscodes tegelijk te gebruiken.

Kortingsbedrag

Voor een code die recht geeft op een bepaald kortingsbedrag (bijvoorbeeld €10), geldt doorgaans een minimaal bestedingsbedrag. Zolang je bij het afrekenen aan dit bedrag komt, maakt het niet uit of de artikelen in je winkelmandje afgeprijsd zijn of niet. Ook hier geldt dat er maar één kortingscode gebruikt kan worden per bestelling. Kortingscodes die recht geven op gratis verzending (ter waarde van € 4,95) bij een minimaal bestedingsbedrag kunnen ook worden verzilverd bij bestellingen boven het bedrag waarbij verzending altijd gratis is.