Klantenservice 071 3626162
Voor 23.00u besteld, morgen in huis*
Verzonden in Blanco Verpakking

Nieuw Panty Vibator ERICA – SHOP NU

WE CARE! Update Covid-19 Maatregelen

Jouw gezondheid & die van ons team zijn onze hoogste prioriteit.

We nemen daarom alle adviezen van het RIVM in acht en hanteren de komende tijd verschillende voorzorgsmaatregelen.

We willen je hierbij graag informeren over de maatregelen die wij bij Svakom.nl treffen rond het COVID-19 virus. Het gaat om verschillende hygiënemaatregelen die zowel binnen ons bedrijf gelden als voor de online bestellingen.

24/7 ONLINE

Online shoppen blijft net zo veilig en gemakkelijk als je van ons gewend bent! We zijn wel extra alert op de hygiene binnen onze verzendlocatie. Door de maatregelen die wij getroffen hebben kunnen wij garanderen dat jouw bestelling betrouwbaar en onmiddellijk ons magazijn zal blijven verlaten op basis van aanzienlijk verhoogde veiligheids- en hygiënische omstandigheden. Onze magazijn medewerkers werken overigens met latex handschoenen aan.

VERZENDEN PAKKETTEN VIA POSTNL

De pakketjes worden nog steeds alleen op huisadres verzonden in een blanco verpakking uiteraard zonder onze naam erop. Wij verzenden via PostNL.
Op de site van PostNL wordt de volgende update gemeld (wij volgen deze nauwlettend en wordt aangepast indien daar een aanpassing is).

Bezorging

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. PostNL bezorgt daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor de klanten.

Voorkomen verspreiding virus – contactloze bezorging

PostNL volgt de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. PostNL zorgt er voor dat hun medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Voorbereiding

PostNL bereidt zich voor op verschillende scenario’s, zodat zij hun dienstverlening kunnen continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van de medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.

  • laatste update PostNL België: Kiezen voor Ophalen PostNL locatie is weer mogelijk

UPDATES

Wij blijven de ontwikkelingen over het Corona virus nauwlettend volgen. We houden je op de hoogte als er iets verandert en zullen hier regelmatig updates plaatsen.
Heb je vragen, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice, zij helpen je graag verder.

Stay SAFE en zorg voor elkaar!

Liefs,

Team Svakom.nl